Attraktiv investeringsmulighed – Ejendomsudvikling i Montenegro

 

 

Montenegro har igennem de senere år udviklet sig til et særdeles attraktivt land for både turister og investorer.  Montenegro er et fantastisk smukt land med stor kulturrigdom, storslået natur og betagende kyststrækninger.  

Budva betragtes som de mest attraktive steder i Montenegro med høj vækst og øget tiltrækning til Montengrinske og udenlandske investorer. Interessen fortsætter med at stige og driver udviklingen af nye attraktive ejendomsudviklingsprojekter. 

BUDVA ONE – ER NU LUKKET FOR TEGNING 

Vi har her fornøjelsen af at kunne introducere udviklingsprojektet Budva One, der opføres for salg til slutkunder. Ejendomsprojektet har 24 lejligheder med udsigt over Budva og Adriaterhavet. Ejendommen forventes afsluttet til indflytning September 2019.

Positioneringen af dette projekt er mere attraktiv end sammenlignelige projekter, og det forventes, at alle lejligheder vil blive solgt, før ejendommen er færdiggjort. Montenegro og Budva er allerede et anerkendt sted for russiske købere og bliver hurtigt attraktivt for Nordiske og Vest Europæiske investorer og kunder til ferielejligheder .

Lejlighedskøberne får et meget højt pris/kvalitets forhold på en attraktiv beliggenhed, hvor markedsudvikling vil skabe fortsat stigning i ejendomsværdier i de kommende år. Lejlighederne er i det mest attraktive pris segment og giver : (1) Attraktive investeringer i en prisklasse der er let at videresælge (2) Værdiforhøjelse (3) God lejeindkomst mulighed.

Grundlæggerne har solid erfaring med ejendomsudvikling og vil udnytte dette i synergi med adgang til attraktive montenegrinske udviklingsmuligheder. Budva One er det første projekt i denne sammenhæng.

En investering i Montenegro har meget lav risiko og et særdeles attraktivt afkast. 

Vi har allerede nye projekter undervejs.

Kontakt os for yderligere information: 

 

Del denne artikel
  , ,