Ekspertise og Lederskab

MØD VORES RÅDGIVERE

VIRKON rådgivere er særdeles erfarne og kompetente og aldrig alene – kompetencer og ekspertviden hos kolleger og netværk sikrer optimalt resultat. Alle rådgiverne har relevant uddannelse, erfaring og er certificerede i faglige metoder og discipliner og har omfattende international erfaring med ledelse, optimering og digitalisering af virksomheder i mange forskellige brancher og markeder.

Mogens OjénPartner
Internationalisering og Asien specialist
(+45) 51 21 06 40  moj@virkon.dk

Mogens har haft toplederposter indenfor produktions og eksport foretagender i mere end 30 år stor erfaring i ledelse og drift af virksomheder med behov for international gennemtrængning og etablering.  
Han har haft, i bestyrelser og på direktionsplan i både danske og store internationale selskaber.

 Mogens har stor international erfaring både Europa , Asien og Kina hvad angår såvel lokal kultur, forretning kutymer og markedspolitiske forhold .

HC FrandsenPartner
Business excellence & Forretningsudvikling
 (+45) 40 80 43 37  hcf@virkon.dk

HC har mere end 20 års erfaring med forretningsudvikling af virksomheder og organisationer, og en særlig interesse for evaluering og udvikling af virksomheders evne til at identificere uudnyttet potentiale.
HCs erfaring og ekspertise ligger særligt inden for:
formulering og implementering af strategi- og handlingsplaner
operationel implementering af mål og planer på tværs af organisationer
agile og kundedrevne forsyningskæder
strategisk programudvikling, ledelse og procesoptimering
strategisk salg og salgsledelse

Michael PlougmannPartner
Strategisk ledelse, Innovation & Sales excellence
mip@virkon.dk   +45 20254812

Michael har meget omfattende erfaring med strategisk ledelse, Salg & Marketing, Innovation, internationalisering og forretningsudvikling – fra ledelse af internationale IT-koncerner og i innovation, etablerings og vækst virksomheder.  Michael er ekspert i Teknologi, Innovation, Kommercialisering og strategisk forretningsudvikling.
 
Michael er herudover Teknisk ekspert for EU’s innovations programmer, Digitaliserings Expert og dommer/jury ved mange internationale innovation og entreprenurship events

Lars SimonsenSenior Rådgiver
Innovation, produktionsoptimering og udvikling
lss@virkon.dk   +45 26246643

Praktisk Produktionsminded maskiningeniør med stort drive og forståelse for virksomhedsdrift og økonomi. Kan søsætte og forankre nye initiativer i såvel produktions- og udviklingspotentialer.
Analyse og identificering af produkt- og produktionsfremmende initiativer som giver optimalt produktionsapparat.

John LucasSenior Advisor
Finansiering og kapitalfremskaffelse
johnlucas@virkon.dk  +45 30 25 45 70 

John arbejder primært med rådgivning i forbindelse med køb og salg af mindre og mellemstore virksomheder og kapitaltilvejebringelse. Særlig rådgivning i forbindelse med køb og salg af og kapital til it-, tele- og konsulent- og opstartsvirksomheder, Samt optagelse af selskaber på børser.

Zhu DongSenior Advisor
Finance & Investment Expert
+45 50150808   zhudong@virkon.dk

Zhu Dong har dyb praktisk erfaring og ekspertise inden for strategiske investeringsstrategier og deres operationelle implementering. Han har aktiv ekspertise inden for kapitalmarkeder og yder operationel rådgivning og assistance til investorer. Derudover har han stor erfaring med etablering af virksomheder i Kina.

Lu ZengSenior Rådgiver
China & Branding specialist
+45 93601778  luzeng@virkon.dk

Lu has intensive hands-on experience and skills through entrepreneurship, including branding, value chain design and business development. With extensive experience in business strategies consultation to business of all sizes in China, ranging from small business to big real estate investment projects. On top of it, 16 years of working in China, US and Denmark.

Dennie WillumssonSenior Rådgiver
Digitaliserings & IT ekspert

Med 35+ års erfaring fra IT-branchen, med stor ledelses erfaring. Altid med IT som hovedingrediens i opgaverne. Dennie er ekspert I IT-system analyse og design, og har indgående erfaring og kompetence i alle dele af værdikæden.

Dennie arbejder internationalt med udgangspunkt i Sverige

Wolfgang HauptSenior Advisor
Sales excellence specialist
+49 175 2045817    wolfganghaupt@virkon.dk

Wolfgang har mere end 40 års erhvervserfaring, Inkl. 30 år fra IT industrien. Han har dyb erfaring og ekspertise i  ledelse og udvikling af salgs organisationer, i kunde akkvisition og salgs ledelse. Wolfgang har trænet nationale og internationale salgs organisationer i mere end 15 år og arbejder internationalt med udgangspunkt i Tyskland

Jesper MelballeSenior Advisor
Sales excellence ekspert
+45 41550000    jm@virkon.dk

Jesper har mere end 20 års erfaring, i operationelt salg og salgsledelse. Han har indgående kompetence og ekspertise i  ledelse og udvikling af salgs organisationer, i kunde akkvisition og salgsledelse. Jesper har udviklet nationale og internationale salgs organisationer i flere industrier og kan helt konkret facilitere udvikling af salg og salgsledelse.

Rådgiver & Ekspert i VIRKON

VIRKON er et fællesskab af erfarne rådgivere, hvor vi samles om interesser, udbytter vores styrker, ekspertiser og samarbejder om levering af den optimale rådgivning.

Interessen for at finde den rigtige konsulent til det rigtige projekt, at finde givende og attraktive opgaver, at have den frihed der er ved en god kontrakt og stor fleksibilitet, men også den fordel der er i at kunne byde ind på den helt rigtige kunde med den samlede styrke fra et godt hold.

Er du professionel rådgiver og interesseret i at blive en del af VIRKON? Så kontakt Michael eller HC direkte.

Kontakt