Persondatapolitik

Hvilke oplysninger der indsamles

Vi indsamler personlige og virksomheds data fra besøgende på hjemmesiden, som registrerer deres oplysninger, eller som bruger webshoppen. For at give dig bedre service, kan vi kombinere de oplysninger, du giver os med andre oplysninger, som er offentligt tilgængelige.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Firma navn,  CVR nr, Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.

Hvordan bruges den information, der modtages

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger til samarbejdspartnere som er direkte involveret i håndtering af din ordre og efterfølgende service. f.eks. fragtselskab, installatør, hotline eller service leverandør.

De data, som du vælger at give til os online bliver brugt til at administrere vores hjemmesidetjenester, og/eller til at behandle alle ordrer, du evt. placerer hos os. Vi bruger eventuelt også de oplysninger, du giver os til at gennemgå vores resultater og derved til at forbedre vores service til dig, eller til at kommunikere med dig om din ordre, hvis du har placeret en online bestilling. Vi gemmer kundedata med henblik på styring af kunderelation, markedsførings-forskning og analyse. Hvis du giver ufuldstændige eller urigtige data, kan  vi være ude af stand til at servicere dig.

Oplysningerne registreres hos Virkon og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.virkon.dk er HC Frandsen

Deler Virkon dine informationer med andre?

Vi sælger, udlejer eller videregiver ikke vores kunders navne, adresser, e-mail adresser eller andre personlige oplysninger til nogen. Vi fastholder kundedata i vores sikrede digitale kundedatabase. For at vedligeholde vores hjemmeside, for at styre vores database, til at distribuere e-mails og til at skabe kommunikation med kunden, kontrakter vi nogle gange via udvalgte tredjeparter.

Om nødvendigt kan de personlige oplysninger, vi modtager fra dig blive behandlet af disse tredjeparter, udelukkende på vores vegne, men vi tillader ikke nogen af disse parter at gøre anden brug af dine data.

Nøjagtighed og vedligeholdelse

Som registreret hos Virkon Aps, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@virkon.dk.

Accept af fortrolighedspolitik og modifikationer

Ved at få adgang til og bruge Virkons hjemmeside (herunder registrering på hjemmesiden eller køb af ydelser via vores hjemmeside) giver du dit samtykke til vores indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger som beskrevet i denne datapolitik. Virkon forbeholder sig ret til lejlighedsvis at foretage ændringer i vores fortrolighedspolitik eller praksis.

Klagemuligheder

Hvis du som kunde vil klage skal du kontakte info@virkon.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal på http://ec.europa.eu/odr.

Persondatapolitikken er senest opdateret d. 01.01.2022