Kategori Kapital søgning

Information om kapitalfremskaffelse

EU Støtte

Generelt er der flere kilder til rådighed for at finde EU-støttemuligheder. Ved at udforske disse og holde dig opdateret på de seneste finansieringsmuligheder, kan du øge dine chancer for at sikre finansiering til dit forsknings- eller innovationsprojekt.

Kodeks

Dette adfærdskodeks har til formål at etablere et sæt minimumsregler, som individuelle rådgivere, konsulenter* eller tilknyttede konsulentvirksomheder, der tilbyder tjenester til støtte for VIRKON-kunder, er forpligtet til at overholde.

EIC

EISMEA Agenturet implementerer European Innovation Council og administrerer andre EU-programmer med fokus på SMV-støtte, innovation og det indre marked

EU Ansøgnings tips

At skrive en vellykket ansøgning om EU Horizon Europe-tilskud kræver omhyggelig opmærksomhed på detaljer, en stærk arbejdsplan og en klar formulering af den potentielle effekt af dit projekt. Ved at følge disse tips og retningslinjer kan du øge dine chancer for succes med at sikre dig finansiering til dit forsknings- eller innovationsprojekt.

EU Ansøgning

En rådgiver og konsulent give værdifuld vejledning og ekspertise i hele ansøgningsprocessen, fra forslagsudvikling til grant administration. De kan hjælpe med at øge dine chancer for succes i at sikre EU-grants og sikre, at dit projekt er godt designet, godt styret og har en betydelig indvirkning.

EUREKA

You can submit your R&D and innovation project application between 13 July 2022 and 15 September 2022 at 14:00 CEST.

INNOWWIDE

60.000 € i Direkte støtte til internationalisering INNOVWIDE- projektet har…