Om Virkon

VORES FILOSOFI

VI VOKSER, NÅR VORES KLIENTER VOKSER

VIRKON’s grundlæggende filosofi er, at skabe værdi for vores kunder og deres kunder via praktisk rådgivning - dette betyder vi arbejder praktisk og fleksibelt med alle typer af projekter og opgaver. Lige fra interim og transformations roller til konkrete projekt relaterede services.

HVAD VI LAVER

VIRKON er et professionelt konsulent hus, etableret i 2010 med fokus på praktisk forretnings-udvikling. Vi en organisation af erfarne rådgivere, der alle har stor ledelses erfaring i både den offentlige og private sektor – vi mener god rådgivning bedst gives af personer med stor erhvervserfaring. Vi arbejder globalt med udgangspunkt i Danmark.

VIRKON fokuserer på forretningens og organisationens vigtigste udviklings forhold og arbejder både strategisk og helt praktisk med en række ekspertise områder inden for -

BUSINESS EXCELLENCE  Virksomhedens drift, organisation og finansielle rammeforhold

 Strategi og forretnings udvikling, Økonomi og finans, Services optimering, effektivisering, SCM, produktion, sourcing og ikke mindst Digitaliserings grad og evne.

INNOVATION: Virksomhedens evne til kontinuerlig udvikling

Innovations kultur, Innovations ledelse og progression, Innovations samarbejder, Innovations pipeline og resultat, Markeds test programmer, POC etablering, CIA - Commerical Innovation assesments.

KOMMERCIALISERING: Rammerne for og udførelsen af virksomhedens værdi skabelse

Optimering af markedstilgang, GTM aktiviteter, Salg og marketing, Markeds analyser og segmentering, eksport og internationaliserings programmer, Strategisk salg - træning og praktisk assistance, Salgs organisationen, Målstyrings modeller og CRM optimering

VORES TEAM AF RÅDGIVERE

VIRKON rådgivere er særdeles erfarne og kompetente og aldrig alene - når behovet for konkrete ekspertiser viser sig bringes kolleger og netværkets ekspertise og resurse i spil.