Kategori Innovation

Artikler og information

EU Støtte

Generelt er der flere kilder til rådighed for at finde EU-støttemuligheder. Ved at udforske disse og holde dig opdateret på de seneste finansieringsmuligheder, kan du øge dine chancer for at sikre finansiering til dit forsknings- eller innovationsprojekt.

AI Potentialet

AI står for kunstig intelligens (Artificial Intelligence på engelsk), og det refererer til maskiner og software, der er i stand til at udføre opgaver, der normalt kræver menneskelig intelligens. AI-systemer er designet til at analysere data, lære af mønstre, træffe beslutninger og løse problemer uden direkte menneskelig indblanding.

EIC

EISMEA Agenturet implementerer European Innovation Council og administrerer andre EU-programmer med fokus på SMV-støtte, innovation og det indre marked

Metaverse potentiale

Generelt har metaverse potentiale til at skabe nye forretningsmodeller og indtægtsstrømme, samtidig med at det også kan transformere måden, vi interagerer med hinanden og med digitalt indhold. Men det rejser også vigtige etiske og samfundsmæssige spørgsmål omkring problemer som privatliv, ejerskab og identitet, som skal adresseres, når teknologien fortsætter med at udvikle sig.

EU Ansøgning

En rådgiver og konsulent give værdifuld vejledning og ekspertise i hele ansøgningsprocessen, fra forslagsudvikling til grant administration. De kan hjælpe med at øge dine chancer for succes i at sikre EU-grants og sikre, at dit projekt er godt designet, godt styret og har en betydelig indvirkning.

Metaverse introduktion

Metaverse - et koncept der anvendes i flere og flere sammenhænge og potentielt introducerer en række nye kommercielle og sociale muligheder der bliver nødvendige at følge

Innovation

Virkon anvender en række effektive værktøjer der sammen med vores operationelle ekspertise kan medvirke til at etablere, formidle og drive rammerne for organisationens Innovations udvikling.

INNOWWIDE

60.000 € i Direkte støtte til internationalisering INNOVWIDE- projektet har…