Indsigt

Her finder du en udvalg af artikler og information

VIRKON IT Services

Virkon forstår vigtigheden af digital transformation i dagens forretningslandskab og har en dyb forståelse af digitaliseringsstrategier og kan guide virksomheder gennem processen fra strømlining af arbejdsgange til implementering af cloud-løsninger - og sikrer en problemfri overgang til en digital-first-tilgang.

OpenSource web løsninger

Der er mange muligheder for at etablere et e-handelssystem meget "billigt" ved at anvende OpenSource. Din hosting leverandør har sikkert flere gode muligheder. Anvendelsen af opensource kan gøres super professionelt og blive det helt rigtigt - men, kan også blive et stort problem.

Kodeks

Dette adfærdskodeks har til formål at etablere et sæt minimumsregler, som individuelle rådgivere, konsulenter* eller tilknyttede konsulentvirksomheder, der tilbyder tjenester til støtte for VIRKON-kunder, er forpligtet til at overholde.

AI Potentialet

AI står for kunstig intelligens (Artificial Intelligence på engelsk), og det refererer til maskiner og software, der er i stand til at udføre opgaver, der normalt kræver menneskelig intelligens. AI-systemer er designet til at analysere data, lære af mønstre, træffe beslutninger og løse problemer uden direkte menneskelig indblanding.

AI i Salg & Marketing

AI kan give god værdi for salg og marketing ved at forbedre effektiviteten, øge personaliseringen og forudsige kundernes adfærd. Ved hjælp af avancerede algoritmer kan AI forudsige kunders adfærd, for eksempel hvornår en kunde kan være tilbøjelig til at købe igen eller forlade virksomheden. Dette giver mulighed for at træffe proaktive foranstaltninger for at fastholde kunder og forbedre kundeforståelsen.

EIC

EISMEA Agenturet implementerer European Innovation Council og administrerer andre EU-programmer med fokus på SMV-støtte, innovation og det indre marked