Mød os i øjenhøjde

Professionel Rådgivning

VIRKON fokuserer på forretningens og organisationens vigtigste udviklingsforhold og arbejder vores ekspertise både strategisk og helt praktisk med det, vi mener er byggestenene for din forretnings fremtid: Innovation, salg, og strategi.

Praktisk rådgivning, som skaber langvarig værdi for virksomhedens interessenter, kunder og partnere er kernen i vores filosofi.

VIRKON har kompetencen

VIRKON er en organisation af erfarne rådgivere, der alle har stor ledelseserfaring i både den offentlige og private sektor. Vores udgangspunkt er i Danmark, men vores netværk har global rækkevidde og kommer i spil når din virksomheds opgave kalder på det.

Det betyder vi arbejder praktisk og fleksibelt med alle typer af projekter og opgaver, lige fra interim og transformations roller til konkrete projekt-relaterede services

BUSINESS EXCELLENCE: Virksomhedens drift, organisation og finansielle rammeforhold,

Strategi og forretnings udvikling, Økonomi, Services optimering, effektivisering, SCM, produktion, sourcing og digitalisering.

STRATEGI & INNOVATION: Virksomhedens evne til kontinuerlig strategisk udvikling og transformation, Innovations ledelse og samarbejder, Innovations pipeline og resultat, Markeds test programmer og strategisk og operationel kommercialisering

INTERNATIONALT SALG & MARKETING: Rammerne for, og udførelsen af virksomhedens værdi skabelse. Optimering af markedstilgang, GTM-aktiviteter, Salg og marketing, Markedsanalyser og segmentering, Eksport og internationaliserings programmer, Strategisk salg – træning og praktisk assistance, Salgsorganisationen, Målstyrings modeller og CRM-optimering

mere information

VIRKON er et professionelt konsulenthus

VIRKONs rådgivning dækker alle forhold der vedrører virksomhedens ejere og ledelse – fra bestyrelsesarbejde over organisatorisk transformation, til drift, salg og marketing i praksis. 

VIRKON blev etableret i 2010 med fokus på Innovation og forretnings-udvikling.

Vi en organisation af erfarne rådgivere, der alle har stor ledelses erfaring i både den offentlige og private sektor. Vi arbejder i hele Danmark og Internationalt.

OPERATIONEL ERFARING & EKSPERTISE SKABER HURTIGERE FREMSKRIDT

VIRKONs rådgivere er betroede og kvalificerede sparringspartnere med fokus på rådgivning om din virksomheds fremtidige vækstplatform..

INFORMATION

VIRKON arbejder med dig

Sammen med virksomhedens ledelse formuleres strategi og forretningsudvikling, herunder udvikling af nye forretningsområder, rådgivning omkring salgsmodning, ejer og generationsskifte, eller kapitalfremskaffelse.

24/7 Tilgang

I får det præcis som i har behov for, hvor og hvornår. Vores Business support program giver adgang til rådgivning og assistance når behovet er der.

+500 Projekter gennemført

VIRKON har siden etableringen i 2010 gennemført mange 100 opgaver for alle typer af virksomheder og myndigheder i Danmark og internationalt

Global rækkevidde

VIRKONs Partnere er Associerede medlemmer af IIB der inkluderer 5000 kompetente rådgivere verden over. Vi arbejder med lokal Indsigt, ekspertise og global rækkevidde.

Nyheder

Lad dig inspirere af vores eksempler på aktiviteter, metoder og erfaringer – har du ønsker eller spørgsmål siger du til.

EU Støtte

Generelt er der flere kilder til rådighed for at finde EU-støttemuligheder. Ved at udforske disse og holde dig opdateret på de seneste finansieringsmuligheder, kan du øge dine chancer for at sikre finansiering til dit forsknings- eller innovationsprojekt.

Mesterlig Commercial Excellence

Som en erfaren virksomhedsleder og rådgiver har jeg set den transformerende kraft af kommerciel ekspertise i at drive organisationer hen imod bæredygtig vækst og rentabilitet. I nutidens dynamiske forretningslandskab er evnen til at kommercialisere innovationer og omdanne dem til evige forretningsdrivere altafgørende for at være på forkant med konkurrenterne.

Frigør bæredygtig vækst

coaching, mentorordninger og fleksibel operationel ekspertbistand er uundværlige ressourcer til at styrke virksomhedslederskab og drive bæredygtig vækst. Ved at investere i disse tjenester kan organisationer dyrke en kultur af ekspertise, innovation og løbende forbedringer, der driver dem mod deres mål.

Nye tiltag, ideer og muligheder ?

Det første møde er gratis – og vi kan allerede her give vejledning til den gode løsning.

MEre information
lad os komme igang