VALGT & PRÆKVALIFICERET AF ERHVERVSSTYRELSEN

SMV PROGRAMMET STØTTER DANSKE VIRKSOMHEDER

Danske SMV virksomheder kan få støtte til rådgivning fra VIRKON i alle Pakker & Programmer

Små og mellemstore virksomheder kan søge om støtte fra erhvervshusene til flere forskellige forløb som kan omhandle alt indenfor digitalisering, kommunikation og markedsføring, eller klargøring af din virksomhed til salg. Læs mere om de enkelte pakker hos Erhvervshusene, eller kontakt os direkte hvis du vil vide hvordan VIRKON kan hjælpe din virksomhed videre.

VIRKON kan hjælpe med etableret af konkrete eksport aktiviteter og større internationaliserings og kommercialiserings opgaver.  Der kan ofte etableres aktivitets forløb i synergi med de mange offentlige vækst tiltag.

Det kræver noget ekstra at lykkedes i udlandet og der udbydes flere gode offentlige programmer designet til at give dig viden, som kan hjælpe dig på vej.  Basis viden og kompetence løft er vigtigt og absolut nødvendigt – så, naturligvis skal de rette personer i organisationen kontinuerligt dygtiggøre sig. 

Digitalisering af værdikæden udgør et stort potentiale i de fleste virksomheder. VIRKON rådgiver om digitalisering som gør alle forretningsprocesser effektive, komplette, smidige og skalerbare. 

Et forløb foregår som et samarbejde hvor ledelse, medarbejdere og øvrige interessenter involveres. 

Du modtager en struktureret guide til din virksomheds digitalisering med konkret anvisning af potentiale, initiativer og implementerings muligheder.

VIRKONS salgsmodning & ejerskifte proces kan få dig succesfuldt igennem et ejerskifte. VIRKON validerer, afklarer og forbereder dig og din virksomhed på alle aspekter i et ejerskifteforløb, så du har en plan ved hånden når du selv er klar.

Et typisk ejerskifte eller investorforløb har tre hovedfaser, hvor ejeren bistås med at afhænde virksomheden, værdier, rettigheder og aktiver på bedst mulige vilkår.

VIRKONs rådgivning sikrer dig en struktureret ejerskifterapport med konkret anvisning af initiativer og prioriteter.

Et salgs- og markedsføringsforløb fokuserer på din virksomheds muligheder for at optimere efterspørgsel og salgseffektivitet. Jeres metoder, værktøj, salgskanaler og markedsaktiviteter bliver efterset for potentiale.

Forløbet er designet til at give reel effekt og resultater over bare 12 uger, men kan tilpasses behovene hos din virksomhed. Rådgivningen er konkret og praktisk resulterer i en gennemarbejdet plan der giver jer en guide til aktiviteter og opfølgning.

Skab hurtigere værdi

Konkret rådgivning til det vigtigste

Bliv sikker i prioriteringerne for din virksomhed. VIRKONs rådgivning tilbydes til virksomheder i alle størrelser. Et partnerskab med VIRKON er din genvej til stor, praktisk erfaring, så du kan tage de rigtige beslutninger hurtigere og på et sikrere grundlag. Det kan spare både tid og penge, og gøre hele forskellen for din virksomheds fremtid.

SALG

Salg & Marketing

Det vigtigste i enhver forretning at at kunne sælge sine produkter og services, beholde og udvikle samarbejdet med glade kunder.

Salg & Marketing – Virkon

KAPITAL

Kapitalfremskaffelse

Behov for kapital til vækst eller innovation kan løses på mange måder. Vi hjælper med at finde den rigtige løsning.

Kapital søgning – Virkon

BSP

Business Support Program

Er specifikt udviklet og målrettet til små og mellemstore virksomheders behov. Få en senior rådgiver fast tilknyttet.

Rådgivning for SMV

Inspiration og information

Kompetent maskinfabrik kan købes

Fokusområderne er Maskinkonstruktion, Metalforarbejdning, reparation og service. Virksomheden har et godt renomme, stor kompetence, dygtige medarbejdere og et godt kundeunderlag.