NY TILSKUDSPULJE GIVER ACCELERERET DIGITALISERING

Der ligger store gevinster gemt i værdikæden og nye teknologier repræsenterer et stort indtjenings-potentiale.
For at realisere virksomhedens fulde digitale potentiale, er det nødvendigt at gå struktureret til værks. Tænke digitaliseringen til ende og gøre alle processer effektive, smidige og skalerbare – og basere jeres forretning på gennem-testede løsninger med fokus på automatisering, rig funktionalitet og høj brugervenlighed. Ellers er der fare for fejlinvesteringer, mistede vækstmuligheder og tabt konkurrenceevne. 
Vi afdækker de reelle muligheder for optimering og vækst på igennem hele værdikæden og giver konkrete rationale for mulige initiativer inkl. forretnings -og omkostningseffekter, investeringer og implementerings-plan.

Der er forskellige muligheder for assistance:

Potentialeafklaring

Et potentialeafklaringsforløb har til formål at hjælpe dig til identificere, hvor I din virksomhed der er størst potentiale for at indføre ny teknologi, hvilke teknologier der er relevante for dig at investere i, samt hvad business casen er ved at investere.

Implementering

Et implementeringsforløb har til formål at hjælpe dig til at høste gevinsterne ved ny teknologi, du enten har investeret i inden for det seneste år eller indkøber i forbindelse med dit implementeringsprojekt. 

E-handel

I programmets E-handelscenter finder du en række relevante tilbud, der hjælper dig til at styrke dit online salg. Du vil via E-handelscenteret både kunne få hjælp til at komme i gang med online salg, styrke din virksomheds eksisterende online salg og få hjælp til at eksportere via online salg.

Læs mere om tilskudsordningen her:

https://smvdigital.dk/digital-omstilling/tilskud-til-privat-raadgivning

 

Vi arbejder landsdækkende med alle typer virksomheder og garanterer optimalt resultat.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte for yderligere information om mulighederne digitaliseringsprogrammerne.

Kontakt. Michael  mip@virkon.dk