Salg “fast track” – accelereret performance løft

Salgsorganisationen, som skal vinde ny forretning står ofte med behov for kompetenceløft og nye ressourcer - hurtigt.

Salg er den hårdeste disciplin i enhver forretning.

 

Produkter, services og forretningmiljø er under konstant forandring – og ofte forstår kunder ikke umiddelbart fordele eller nødvendighed a nye produkter og services.

Salgsorganisationen, som skal vinde ny forretning står ofte med behov for kompetenceløft og nye ressourcer – hurtigt. 

Mange sælgere og dermed salgs organisationer hader kold kanvas, tilpasser sig dårligt til nødvendige forandringer og ledelsen glemmer nogle gange at salg er den vigtigste del af enhver forretning, hvilket resulterer i mangel på kompetence, ressourcer og kapacitet.

VIRKON Salgs accelerator program er designet til at skabe konkret vækst  i virksomheden, kundebasen og levere nye salgs muligheder og reelle ordrer.  

Effektivt, dynamisk og engageret  – 5 dages intensiv forberedelse og 12 ugers operationel implementering 

Vores erfarne konsulenter og velfungerende metoder sikrer at i får det rette antal nye og velkvalificerede emner og sslgsmøder. Vi sikrer at jeres pipeline fyldes, kvalificeres  og konverteres til reel forretning. 

Vi bliver en aktiv del af jeres salgsorganisation på præcis det relevante niveau – i får “jeres” konsulent eller team – fuldt fleksibelt tilknyttet.

Vi er eksperter i salg, vi har ekstraordinær erfaring og vi leverer ekstraordinære resultater – Tal med os om jeres salgs accelerator aktivitet idag.

Du vil sælge mere !
Vinde nye kunder og vinde tabte tilbage
Vinde de rigtige udbud
Etablere virksomheden i nye markeder og vertikaler
Etablere nye salgs kanaler og partnerskaber

Vi tilbyder at få det til at ske , accelerere jeres salgs performance og levere professionelle salgs ressource inklusive  salgs lederskab og coaching