Digitalisering kan genstarte og accelerere din eksport og alt andet i din virksomhed.

Et bredt flertal af Folketingets partier har som opfølgning på anbefalingerne fra de regeringsnedsatte genstartsteams blevet besluttet at afsætte 35 mio. kr. til SMV:Digital til eksportfremmende digitalisering i de danske SMV’er.
https://smvdigital.dk/

Der åbnes for ansøgninger 12. September

Der tildeles efter “først til mølle” princip – og så forbered din ansøgning allerede nu.

Digitaliserings projekter har stor positiv effekt når potentialet er objektivt afdækket, prioriteret og sammenkædet med virksomhedens kapacitet og objektive situation. De tiltag der kan implementeres har effekt når de forankres i organisationen og alle berørte dele af værdikæden. 

Virkon kan hjælpe med at sikre optimal værdi af digitaliserings projekter.

Virksomheder kan, afhængigt af deres størrelse og modenhed, ansøge om vouchers på enten 25.000 kr., 100.000 kr. eller 250.000 kr. 

  • Voucherne kan anvendes til projekter, der forbedrer virksomhedens eksportsituation. Målgruppen er således eksporterende SMV’er eller SMV’er, som forventer at kunne eksportere som en direkte effekt af deres digitale projekt i SMV:Digital.
     
  • 25.000 kr.-voucheren er til privat rådgivning målrettet e-eksport for virksomheder med  højst 20 ansatte. Forløbet indeholder desuden et opstarts-webinar. 
     
  • 100.000 kr.-voucheren er til privat rådgivning for virksomheder, der har brug for hjælp til at finde den rette digitale løsning for virksomheden eller som har brug for rådgivning omkring indkøb og implementering af digitale systemer, automatisering eller e-handel, som kan styrke eksportsituationen.
     
  • 250.000 kr.-voucheren er  for virksomheder, som er klar til at investere i digitale systemer, automatisering eller e-handelsløsninger, der kan styrke deres eksportsituation. Voucheren indeholder tilskud til indkøb af hardware eller software, hvor tilskuddet udgør 25 % og maksimalt 200.000 kr.  Hvis virksomheden investerer i en abonnementsbaseret løsning støttes udgiften i op til 2 år. Voucheren indeholder derudover 50.000 kr. til privat rådgivning om implementering af investeringen.

https://smvdigital.dk/