Strategisk salg

Vores "strategic selling program" går langt videre end sædvanlige salgs kompetencer. Vi facilciterer en signifikant kompetence og salgs kultur transformation der vil forøge sælgernes individuelle resultat og performance for virksomheden som helhed meget væsentligt
strategic selling 2

VIRKON ER EKSPERTER I STRATEGISK SALG OG ANVENDER DE BEDSTE METODER

Vores “strategic selling program” går langt videre end sædvanlige salgs kompetencer. Vi facilciterer en signifikant kompetence og salgs kultur transformation der vil forøge sælgernes individuelle resultat og performance for virksomheden som helhed meget væsentligt. Virksomhedens pipeline og forecasting bliver forbedret, andelen af vundne sager forøges dramatisk, den gennemsnitlige ordre størrelse, den gennemsnitlige omsætning og dækningsbidraget pr. kunde bliver stærkt forbedret.

Det bedste er at virksomheden får mere tilfredse kunder og gode langvarende relationer  med udgangspunkt i fælles værditilførsel.

Programmet er baseret på 3 af verdens førende metoder, der er moderniseret og udbygget med innovations moduler for sikring af fremtidig udvikling.  Programmet tilpasses forholdende og kompetenceniveauet i jeres organisation, inkluderer ledelsen, governance model og værktøjer der sikrer succesfuld implementering og anvendelse. 

Nogle af program modulerne er:

Territory management
Funnel management
Market + Channels + competitors
Account Management & Planning

Identify SSO
Identify influences -> become thrusted advisor
Establish strategic partnership
Winning complex sales
Manage multiple contactpoints and roles
Manage multilevet decision models

Innovation as business creator

Vores program ledere og undervisere er certificeret i ledende metoder, erfarne eksperter i salg og slags ledelse og blandt de absolut bedste på markedet.

Se programmet her – og lad os tale om jeres

salgssituation