VIRKON IT Services

Virkon forstår vigtigheden af digital transformation i dagens forretningslandskab og har en dyb indsigt i digitaliseringsstrategier og kan guide virksomheder gennem processen fra strømlining af arbejdsgange til implementering af cloud-løsninger - og sikrer en problemfri overgang til en digital-first-tilgang.

ITS & DIGITALISERINGS EKSPERTISE

Fokus på digitalisering, Knowledge management og AI, alle aspekter af e-handel samt en vifte af softwareudviklingstjenester.

Prioriteterne afgør resultatet

Digitalisering i praksis

Virkon forstår vigtigheden af digital transformation. Vi har en dyb forståelse af digitaliseringsstrategier og kan guide virksomheder gennem etablering af digital strategi og implementering af optimale løsninger.

Fra optimering af arbejdsgange til implementering af cloud-løsninger sikrer vores konsulenter en problemfri gennemførsel af digitaliserings aktiviteter.

Ekspertise og erfaring:

VIRKON kan levere helhedsorienterede løsninger til at tackle dine specifikke digitale udfordringer.

Du kan forvente at arbejde sammen med erfarne fagfolk, der har indgående kendskab til deres respektive områder. Det kan være strategiudvikling, implementering eller løbende support.

VIRKONs ITS team tilbyder værdifuld ekspertise, indsigt, bedste praksis og branchekendskab der kan hjælpe virksomheder succesfuld gennemførsel af digitale initiativer.

God forståelse for virksomhedens reelle processer igennem alle led og interaktioner i værdikæden giver mulighed for etablering af den optimale digitale strategi , med konkret anbefaling og prioriteringer i de områder der med fordel kan forandres/digitaliseres og automatiseres. Samtidigt er god forståelse for data generering and anvendelse vigtig for effekten af digitalisering forhold til forretningsudvikling som helhed. 

Forståelse for marked og kunder har direkte effekt på optimeret produktion og virksomhedens resurse anvendelse og beslutningsgrundlag.

Digital acceleration skaber værdi

Effektiviser og optimér alle processerne og hele værdikæden. Digitalisering af hele eller dele af værdikæden udgør et stort potentiale i de fleste virksomheder. Ved at tænke digitaliseringen til ende og gøre alle forretningsprocesserne effektive, komplette, smidige og skalerbare, vil virksomheden blive mere effektiv, profitabel og veldrevet.  

Opbyg stærkere relationer til dine kunder og sælg mere effektivt

Digitalisering åbner enorme muligheder for at styre og forbedre kundeoplevelsen. Grib de nye muligheder for at kommunikere med kunderne og skabe tilpassede marketing-, salgs- og serviceoplevelser ved hjælp af e-handel, Informationsportaler,  og mobilitet i kombination med data og intelligens.

Strategisk partnerskab

Vores ITS Konsulenter har erfaring og kompetence til at facilitere og implementere mange typer ITS og udviklingsprojekter. Udviklingsopgaver, Ind/Out sourcing af konsulenter sker i tæt samarbejde med vores højt kvalificerede partner Scavasoft.com

Dygtige konsulenter

Softwareudvikling

Virkon tilbyder en komplet pakke af services til softwareudvikling.

Disse inkluderer udvikling af brugerdefinerede softwareapplikationer, oprettelse af mobilapps eller skabelse af webplatforme.

Virkons erfarne udviklingsteam levere skræddersyede løsninger, der opfylder specifikke forretningsbehov. Deres ekspertise dækker forskellige teknologier, programmeringssprog og  softwareløsninger af høj kvalitet, der er skalerbare og sikre.

VIRKON Implementerer

Ecommerce Excellence

Med fokus på alle aspekter af e-handel kan Virkon hjælpe virksomheder til succes på det stadigt voksende online marked.

Fra etablering af onlinebutikker til optimering af salget tilbyder Virkon omfattende løsninger for e-handelssucces.

Vi kan assistere med valg af platform, betalingsintegration, logistikoptimering og skræddersyede marketingstrategier.

Digital information bliver til viden

Knowledge Management & AI

Virkon tilbyder løsninger inden for videnstyring og AI. Ved at kombinere avancerede teknologier og proces ekspertise kan vi hjælpe virksomheder med at indhente, organisere, opbevare og forstå viden effektivt.

Dette muliggør bedre beslutningstagning, øger produktiviteten og fremmer innovation inden for organisationer