SMV:DIGITAL ACCELERERER DIGITALE VEJE TIL VÆKST

VIRKON rådgiver med ekspertise på både forretningspotentiale og den praktiske digitalisering med struktureret tilgang der garanterer optimal værdi.

Få 100.000 kr. til Digitalt Vækstforløb med VIRKON

Få afdækket din virksomheds forretnings og effektiviserings potentiale og få del i de økonomiske gevinster ved digitalisering.

SMV:Digital hjælper dig med at digitalisere din virksomhed og styrke din e-handel

Ny tilskudpulje kan søges fra 16.09.2019. Den giver deltagende virksomheder i i hele landet mulighed for at få støtte på op-til 100.000 kr. til professionel rådgivning.

Målet er, at få deltagende virksomheder til at knække koden til digital vækst, så de kan høste frugten af den digitale udvikling. Det gøres, ved at tilbyde privat rådgivning til udvikling af en digital vækstplan.

En digital vækstplan giver din virksomhed et overblik over, hvor I med fordel kan investere i digitalisering og skabe vækst.

VIRKON rådgiver med ekspertise på både forretningspotentiale og den praktiske digitalisering med struktureret tilgang der garanterer optimal værdi.

Hvordan skal digitalisering skabe vækst hos jer?

Projektet tilbyder dig, en rådgiver med specifik digital ekspertise og branchekendskab, der sammen med dig, skal udvikle en vækststrategi med tilhørende handlingsplan. Gennem vækstforløbet bliver din virksomhed, i sparring med rådgiveren, opmærksom på muligheder og skarpere på prioriteringer, på kort og lang sigt. Du kan modtage rådgivning for op til 100.000 kr. ex. moms uden beregning.

VIRKON er godkendt som rådgiver og har stor erfaring og ekspertise i etablering af strategi og implementering af effektiv digitalisering.

Kontakt Michael Plougmann på mip@virkon.dk for uforpligtende dialog om mulighederne

Yderligere information om programmet