DIGITALE VEJE TIL VÆKST

Digitalt Vækstforløb med privat rådgiver uden beregning. Få afdækket din virksomheds digitaliseringspotentiale og få del i de økonomiske gevinster ved digitalisering.

Region sjælland har lanceret et proaktivt digitaliserings initiativ der giver deltagende virksomheder mulighed for professionel rådgivning uden beregning.

Målet er, at få regionens virksomheder til at knække koden til digital vækst, så de kan høste frugten af den digitale udvikling. Det gøres, ved at tilbyde privat rådgivning til udvikling af en digital vækstplan.

En digital vækstplan giver din virksomhed et overblik over, hvor I med fordel kan investere i digitalisering og skabe vækst. 

Hvordan skal digitalisering skabe vækst hos jer?

Projektet tilbyder dig, en rådgiver med specifik digital ekspertise og branchekendskab, der sammen med dig, skal udvikle en vækststrategi med tilhørende handlingsplan. Gennem vækstforløbet bliver din virksomhed, i sparring med rådgiveren, opmærksom på muligheder og skarpere på prioriteringer, på kort og lang sigt. Du kan modtage rådgivning for op til 72.000 kr. ex. moms uden beregning.

VIRKON er godkendt som rådgiver og har stor erafring og ekspertise i etablering af strategi og implementering af effektiv digitalisering.

Kontakt Michael Plougmann på mip@virkon.dk for uforpligtende dialog om mulighederne

Yderligere information om programmet