Nyt program forbereder virksomheden på adgang til Kina og Asien

For nordiske virksomheder er konkurrenceevnen i nærmarkederne i stigende grad relateret til evnen til internationalt samarbejde - ligesom succes for kinesiske virksomheder, på hjemmemarkedet OG andre internationale markeder influeres af evnen til at inkludere nordisk innovation, design og værdier.
Som verdens hurtigst voksende forbrugermarked – og den eneste store globale økonomi, der voksede sidste år – tilbyder Kina et enormt potentiale for nordiske virksomheder. Den voksende middelklasse på 400 millioner mennesker har stigende købekraft og smag for internationale varer af høj kvalitet.

Indtil Covid19 var antallet af besøgende fra Kina til de nordiske lande stigende – dette vil stige igen. Mens pandemien har sat turismen på pause, interagerer de kinesiske forbrugere i stigende grad online med europæiske mærker.

 Kina har den største økonomi, den største befolkning, den højeste grad af digitalisering, det største hjemmemarked og ekspanderende internationale rækkevidde.

Der er stor efterspørgsel efter produkter, løsninger, viden og innovation – og flere måder din virksomhed kan medvirke i samarbejde relateret til disse vigtige udviklingsspor.

Den fortsatte digitalisering, e-handel sammen med digitale betalinger og frihandelsaftaler (FTA) letter international kundeengagement og handel.

Muligheden kan synes vanskelig at tage fat på – men virkeligheden er, at det er for vigtigt til at ignorere og lettere at deltage, end du måske tror.

Din virksomhed tilbydes en unik mulighed for at modtage ekspert assistance.

Programmet Zealand Internationalder udbydes af Erhvervshus Sjælland i samarbejde med VIRKON, DTU og Dansk Industri, giver mulighed for at afdække potentiale, forberede og planlægge basis for en succesfuld markedstilgang.

 Du får overblik og indsigt i – brancher, teknologi og markedssegmenter – samt inspiration til markedsadgang, innovationssamarbejde og kommercialiseringsmuligheder.

 Du får indblik i Kinesisk forretningskultur, introduceres til nogle af de kommercialiseringsmuligheder jeres forretning har – fra at forstå royalty- og licensmulighederne, positionering af dine produkter / tjenester optimalt på markedet og konkret introduktion til relevante kanaler og samarbejdsformer.

 SMV-virksomheder i Region Sjælland kan deltage i: Zealand International, Export Asia-programmet

Herudover er der etableret en række andre muligheder for assistance til internationalisering og eksport og du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.